Wat gaat er verbeteren aan onze mtb-route?

Onze mtb-route gaat volgens planning voor 15 maart 2016 onderhouden en verbetert worden. Daarover heb je vast wel gelezen op onze FB-pagina, met ons over gesproken op de inloopavond van de gemeente of vurig op gehoopt tijdens je rit over ons parcours.

Graag brengen we iedereen op de hoogte van de belangrijkste verbeteringen, zie daarvoor het bijgesloten document. Dit is een samenvatting van ons uitgebreide plan van aanpak, waar we jaren aan gewerkt en over gesproken hebben met de gemeente.

Sinds kort hebben we dus van de gemeente goedkeuring gekregen voor het onderhoud en de verbetering. Nu werken we de financiële consequenties hiervan uit, zodat de gemeente precies weet wat het ze gaat kosten. Voor de uitbreiding van de route hebben we nu geen toestemming gekregen.

Binnenkort komt er een oproep om mee te helpen met de uitvoering; hout zagen, verharding scheppen, kombochten vormgeven etc etc. Graag jullie hulp!

Wat gaat er verbeteren aan onze mtb-route? Lees: De belangrijkste verbeterpunten van onze mtb-route.En bekijk de uitwerkingen in beeld:

Vragen, tips of opmerkingen? We horen het (hieronder) graag!

Advertenties

2 thoughts on “Wat gaat er verbeteren aan onze mtb-route?

  1. Eindelijk!! Ik zou dr een dikke trail van maken met idd lekkere kombochten en jumps.. Kijk s naar wat ze in Vlaardingen gedaan hebben.. Hier en daar een TTF parkje bouwen;)

  2. hulde voor de tijd en werk voor verbetering/onderhoud.

    toch 1 opmerking: uitdagend maken en toegankelijkheid verhogen gaan niet samen!!

    mijn voorstel voor uitdagende toevoegingen om het een ‘echt’ parcour te maken: rock gardens, root sections, kombochten, drops… en dit alles met een alternatieve chickenways uiteraard (toegankelijkheid behouden).
    nu zou ik het hele parcour met een cyclocrosser rond kunnen scheuren.

Reacties zijn gesloten.